Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Qualcomm ανακοίνωσε το Snapdragon 888 με σημαντικές αναβαθμίσες σε επίπεδο GPU και AI hardware

*
Όπως κάθε Δεκέμβριο, η Qualcomm ανακοίνωσε το next-gen CPU για smartphones, το Snapdragon 888. Ο νέος επεξεργαστής θα βρίσκεται στην καρδιά του επερχόμενου Xiaomi Mi 11, ενώ σύμφωνα με την Qualcomm το καινούργιο chipset αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και από άλλες εταιρείες όπως οι LG, OnePlus, Motorola, ASUS, Lenovo και Oppo. Όσον αφορά στις αναβαθμίσεις του Snapdragon 888 η εταιρεία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες εκτός από το να αναφέρει πως χρησιμοποιεί το X60 5G modem τρίτης γενιάς και ένα AI engine έκτης γενιάς.

Σημείωσε μάλιστα πως με το Snapdragon 888 έρχεται και η Τρίτη γενιά της πλατφόρμας Elite Gaming, η οποία φέρνει την πιο ουσιαστική αναβάθμιση στις επιδόσεις του Qualcomm Adreno GPU. Επιπλέον υποσχέθηκε πως ο καινούργιος της επεξεργαστής θα μπορεί να μετατρέψει τα smartphones που θα τον χρησιμοποιούν σε επαγγελματικής ποιότητας φωτογραφικές μηχανές. Σχετικά με αυτό το σχόλιο η εταιρεία δήλωσε πως τα κινητά που θα τον χρησιμοποιούν θα μπορέσουν να απαθανατίσουν φωτογραφίες σε 2.7 gigapixels ανά δευτερόλεπτο, κάτι που μεταφράζεται σε 120 φωτογραφίες με 12 megapixels στη διάρκεια του ενός δευτερολέπτου.


Πρόκειται δηλαδή για 35% γρηγορότερο επεξεργαστή από τον προκάτοχό του, το Snapdragon 865.
Σύντομα αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*