Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Razer αφαίρεσε την ένδειξη N95-grade από τις μάσκες Zephyr

*
H Razer αφαίρεσε όλες τις αναφορές που περιλαμβάνουν την ένδειξη "N95-grade" από το διαφημιστικό υλικό και τις ιστοσελίδες που σχετίζονται με τις "έξυπνες" μάσκες Zephyr και Zephyr Pro που ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας στην ιστοσελίδα Engadget, τα παραπάνω wearables δεν είναι ιατρικό υλικό, ούτε πιστοποιημένες μάσκες N95, οπότε η κίνηση αυτή ήταν απαραίτητη προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

"H Razer Zephyr δεν είναι μία πιστοποιημένη μάσκα N95, ιατρική συσκευή, χειρουργική μάσκα ή εξοπλισμός προσωπικής προστασίας και δεν προορίζεται για ιατρική και κλινική χρήση", αναφέρει πλέον η περιγραφή του προϊόντος. Η Razer υποστηρίζει ότι τα φίλτρα της Zephyr κρατάνε μακριά από τον οργανισμό των χρηστών το 95% των μικροσωματιδίων και το 99% των βακτηρίων.


Η αλλαγή έρχεται με τά από δημοσίευση της YouTuber Naomi Wu που έγραψε ότι μετά από δοκιμές και αναλύσεις κατέληξε ότι το προωθητικό υλικό της εταιρείας για τις μάσκες είναι παραπλανητικό.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*