Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Razer παρουσίασε το BlackWidow Chroma V2

*
Η Razer ανακοίνωσε μια βελτιωμένη έκδοση του μηχανικού gaming πληκτρολογίου της BlackWidow Chroma, το οποίο έρχεται με την ονομασία Razer BlackWidow V2. Το αρχικό μοντέλο εμφανίστηκε το 2010 και έγινε άμεσα αγαπητό στους gamers. Η νέα έκδοση έρχεται με κλασικές επιλογές Green, Orange και Razer Yellow switch, ενώ τα πλήκτρα του είναι βελτιστοποιημένα για χρήση σε FPS και MOBA. Το Razer Yellow switch αντέχει πάνω από 80 εκατομμύρια πατήματα, αλλά αυτό που σίγουρα θα φανεί χρήσιμο είναι το νέο μαγνητικό wrist rest που «κλειδώνει προαιρετικά στο κάτω μέρος του πληκτρολογίου και βοηθά στην άνεση σε μαραθωνίους gaming.

Το Razer BlackWidow Chroma V2 φέρει backlit πλήκτρα υποστηριζόμενα από την τεχνολογία Razer Chroma, που παρέχει πρόσβαση σε εξατομικευμένα εφέ φωτισμού που συγχρονίζονται σε όλες τις συσκευές και ατέλειωτες δυνατότητες περαιτέρω εξατομίκευσης μέσω του Razer Chroma Workshop. Τα επίσημα in-game προφίλ φωτισμού περιλαμβάνουν τίτλους όπως τα Overwatch, Call of Duty: Black Ops III και άλλους, με tutorials και in-game δραστηριότητες. Το Razer BlackWidow Chroma V2 Greek με Green Switches έχει φτάσει ήδη στην Ελλάδα σε ελληνικό layout (βασισμένο στο US αλλά με 15 ελληνικούς χαρακτήρες διακριτικά τυπωμένους στην κάτω δεξιά γωνία 15 πλήκτρων) και θα αρχίσει να βγαίνει στα ράφια των καταστημάτων άμεσα στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €199,99. Για περισσότερες πληροφορίες για το Razer BlackWidow V2 Chroma επισκεφτείτε το επίσημο product page του προϊόντος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • KAMENOSS
    • Δεν λέω όμορφο είναι με τα λαμπάκια του, με τα εφέ του, με όμορφο μαγνητικό μαξιλαράκι, αλλά δεν είναι λίγο πολλά τα 200€ για ενα πληκτρολόγιο;

*