Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Razer παρουσίασε το Project Linda

*
Η Razer διατήρησε την παράδοση που τη θέλει να παρουσιάζει πρωτότυπες συσκευές σε κάθε CES. Αυτή τη φορά, σειρά πήρε το Project Linda, που μετατρέπει ένα Razer Phone από smartphone σε κανονικό laptop. Πέρα από αυτά, εκτός του ότι χρησιμοποιεί το τηλέφωνο για να παίρνει ζωή, αυτό χρησιμοποιείται και ως trackpad. Από άποψη hardware, το Project Linda είναι λίγο ως πολύ ένα τροποποιημένο Razer Blade Stealth. Δεν διαθέτει power button, μιας αυτό το ρόλο παίζει το αντίστοιχο κουμπί του Razer Phone και ταυτόχρονα δεν υπάρχουν ηχεία με το ρόλο της εξόδου ήχου να αναλαμβάνει και πάλι το smartphone. Κάποια από τα πλήκτρα παίζουν το ρόλο των Android home, back και multitasking, μαζί με τα πλήκτρα για λανσάρισμα συγκεκριμένων εφαρμογών αλλά και αυτό του Google Assistant. Η τοποθέτηση του Razer Phone στο Project Linda είναι πολύ απλή και γία αυτό φροντίζει μια θύρα USB-C. Ακόμα, το Project Linda διαθέτει 200GB και επιπλέον μπαταρίες, κάτι που σημαίνει ότι το τηλέφωνο φορτίζει όλη την ώρα που είναι docked. Από άποψη απόδοσης, όλες οι εφαρμογές τρέχουν όπως θα έκαναν σε ένα Android tablet και μερικές, όπως ο Chrome υποστηρίζουν καλύτερα τη χρήση mouse και keyboard σε σχέση με άλλες, όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι το Project Linda είναι απλά ένα προτότυπο που κανείς δεν γνωρίζει αν θα καταστεί εμπορικό προϊόν, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει απαίτηση για βελτιστοποίηση των εφαρμογών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*