Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Realme αποκάλυψε το πρώτη της 5G smartphone, το Realme X50 Pro (video)

*
Η Realme ανακοίνωσε το X50 Pro, το πρώτο της smartphone με τεχνολογία 5G. Το βάρος του είναι 207g και το πάχος του 9,36mm. Ο σχεδιασμός του δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας και το χρώμα του είναι το Rust Red, όπως το αποκαλεί η Realme.

Έρχεται με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 865, που συνοδεύεται από έως και 12GB RAM και το πολύ 256GB αποθηκευτικού χώρου, δίχως να υπάρχει υποδοχή για κάρτα microSD. Η οθόνη του είναι ένα OLED panel μεγέθους 6,44'', με ανάλυση 1080p, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και αναλογία πλευρών 20:9. Σύμφωνα με τη Realme υποστηρίζει HDR10+ και καλύπτει κατά 100% τη χρωματική γκάμα P3.




Ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στην οθόνη, όπου φιλοξενούνται επίσης η 32MP selfie κάμερα και μια υπερευρυγώνια στα 8MP. Στο πίσω μέρος, η κύρια κάμερα έχει ανάλυση 64MP και υποστηρίζεται από υπερευρυγώνια στα 8MP, τηλεφακό 2x στα 12ΜΡ και μονόχρωμο αισθητήρα βάθους. Σύμφωνα με τη Realme, to Χ50 Pro έχει δυνατότητες για 5x οπτικό υβριδικό zoom και 20x για υβριδικό.

Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4.200mAh και υποστηρίζει ταχεία φόρτιση "SuperDart", στα 65W. Επιπλέον, το τηλέφωνο είναι εφοδιασμένο με στερεοφωνικά ηχεία όμως έχει παραληφθεί η υποδοχή για ακουστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*