Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Realme θα παρουσιάσει το Realme X50 Pro 5G σε απευθείας σύνδεση

*
Από τη Realme λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Το ταχύτερα αναπτυσσόμενο brand κινητής τηλεφωνίας, ανακοίνωσε σήμερα επίσημα ότι θα διοργανώσει το παγκόσμιο online λανσάρισμα της νέας 5G συσκευής, με θέμα "Speed of the Future" στη Μαδρίτη στις 10:00 π.μ. στις 24 Φεβρουαρίου (UTC + 01: 00). Η πρώτη 5G ναυαρχίδα της Realme, το Realme X50 Pro 5G, θα κυκλοφορήσει στο παγκόσμιο event. Το event θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. στις 24 Φεβρουαρίου (UTC + 01: 00) παγκοσμίως διαθέσιμο μέσω YouTube, Facebook και Realme.com.

Ως ο παγκόσμιος 5G popularizer και ακολουθώντας πιστά το μότο "Dare to Leap", η Realme θα παρουσιάσει την πρώτη 5G ναυαρχίδα, το Realme X50 Pro 5G, εξοπλισμένη με την κορυφαία πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 865 5G και θα συνεχίσει να φέρνει νέες εκπλήξεις για τους καταναλωτές.


Το πρώτο 5G flagship smartphone που θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Snapdragon 865 5G

Στην τέταρτη συνάντηση τεχνολογίας Qualcomm Snapdragon που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, η Qualcomm ανακοίνωσε ότι η Realme θα είναι μια από της πρώτες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που θα χρησιμοποιήσουν τους Snapdragon 765G και Snapdragon 865 5G. Στις 7 Ιανουαρίου 2020, ανακοινώθηκε επίσημα στην Κίνα το πρώτο smartphone της σειράς 5G, το οποίο είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 765G - το "5G Gameloft Youth", X50 5G. Όλη η γκάμα των προϊόντων της έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από τους καταναλωτές. Για πρώτη φορά στην MWC, η Realme φέρνει ένα ξεχωριστό προϊόν - το Realme X50 Pro 5G, το πρώτο 5G flagship smartphone της με επεξεργαστή Snapdragon 865 5G.

Ως νέα εταιρεία, η Realme κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να γίνει μία από τις πρώτες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας που θα χρησιμοποιήσει τον Qualcomm Snapdragon 865 5G. Ταυτόχρονα, βλέπουμε πως η εταιρεία έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με την Qualcomm, επιτρέποντάς της να προσφέρει στους καταναλωτές προηγμένες τεχνολογίες και προϊόντα.

Η Realme έχει αναπτυχθεί με το όραμα "Dare to Leap" και στην Μαδρίτη θα διεκδικήσει μια θέση στα κορυφαία brand

Από την ίδρυσή της, η Realme έχει αναπτυχθεί με το όραμα "Dare to Leap", σχεδιάζοντας και δημιουργώντας εξαιρετικά ανταγωνιστικά smartphone. Σύμφωνα με τις παγκόσμιες στατιστικές που ανακοίνωσε η Counterpoint, οι συνολικές πωλήσεις Realme smartphones στο τρίτο τρίμηνο του 2019 ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια, καταλαμβάνοντας την 7η θέση σε όλο τον κόσμο. Σε σύγκριση με αντίστοιχο τρίμηνο του 2018, έχει ρυθμό ανάπτυξης 808% και έχει γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο. Ταυτόχρονα, η γκάμα των νέων συσκευών της είναι πια διαθέσιμη σε 25 αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας, της Ρωσίας, της Μέσης Ανατολής και της Ευρώπης κλπ., διαμορφώνοντας έτσι ένα παγκόσμιο brand.

Το 2020, η Realme θα αναλάβει τον ρόλο του "Popularizer of Tech Fashion & Fun" και δίνοντας μεγάλη προσοχή στις απαιτήσεις των νέων πελατών. Με τις τεχνολογικές συνέργειες των smartphones και του Artificial Intelligence of Things, η Realme θα δημιουργήσει για τους χρήστες της, μοναδικές συνθήκες «έξυπνης διαβίωσης», προσφέροντας παγκόσμιας κλάσης μοντέρνα προϊόντα και εκπληκτική εμπειρία χρήσης.

Ως νέα εταιρεία, αυτό θα σηματοδοτήσει τη σημαντική παρουσία της ως «trendytech-popularizer», το οποίο δεν είναι μόνο ένα μεγάλο βήμα για τα θεμέλια του brand, αλλά και ένα σημαντικό ξεκίνημα για το νέο ταξίδι της στο 2020. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*