Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung έφτιαξε άθραυστη οθόνη smartphone

*
Η Samsung φαίνεται να βάλει ένα τέλος στο φαινόμενο σπασμένων οθόνων smartphones από κραδασμούς. Η Samsung Display ανακοίνωσε πως ανέπτυξε ένα άθραυστο panel για κινητά τηλέφωνα, το οποίο μάλιστα τέσταρε μέσω της Underwriters Laboratories (UL), μια επίσημη εταιρεία testing που επιβεβαιώνει αν κάποιο προϊόν ανταποκρίνεται στα στάνταρ ή την ποιότητα επιδόσεων που υπόσχεται ο δημιουργός του. Το τεστ περιελάμβανε 26 πτώσεις από ύψος 1,2 μέτρων και 1,8 μέτρων, με το εν λόγω νέο panel να ανταποκρίνεται των προσδοκιών. Ο λόγος που είναι τόσο ισχυρό είναι ότι συνδιάζει ευέλικτο panel OLED με ενισχυμένο πλαστικό κάλυμμα με βάρος και σκληρότητα παρόμοια του γυαλιού. Το νέο panel αναμένεται να αποτελεί απαραίτητο κομμάτι των smartphones της Samsung καθώς και φορητών συσκευών gaming, tablets, φορητές στρατιωτικές συσκευές και μέρη οχημάτων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*