Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung έχει βλέψεις για αναδιπλούμενο smartphone και voice-controlled ηχείο

*
Όπως ανακοίνωσε η Samsung, εποφθαλμιά να κατασκευάσει το παρθενικό της αναδιπλούμενο smartphone εντός του επόμενου χρόνου, υπό το brand του Galaxy Note. Ο πρόεδρος του mobile τμήματος Koh Dong-jin, ανέφερε ότι στοχεύουν στο να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2018 ένα smartphone του οποίου η κατασκευή θα επιτρέπει την αναδίπλωση σε οποιοδήποτε σημείο της συσκευής, συμπεριλαμβανομένης και της οθόνης. Ωστόσο το όλο εγχείρημα δεν είναι στρωμένο με ροδοπέταλα αφού τα τεχνικά εμπόδια που προκύπτουν δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Samsung να προτείνουν μία χαλαρότητα εκ μέρους του αγοραστικού κοινού, όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας. Αν και ο Koh δεν ανέφερε ποια είναι αυτά τα εμπόδια, οι αναλυτές εκτιμούν ότι η μαζική παραγωγή μίας συσκευής με κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά και εξαιρετικά λεπτής κατασκευής είναι οι βασικοί λόγοι που αποτελούν τροχοπέδη για την κυκλοφορία της σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Για τουλάχιστον δύο χρόνια η Samsung προσέλκυε δυναμικά το ενδιαφέρον της αγοράς στο συγκεκριμένο κομμάτι, με την κυκλοφορία του Youm το 2013 να αποτελεί την αφετηρία του αγώνα δρόμου στον οποίο έχει επιδοθεί η Κορεατική εταιρεία.



Επίσης ανακοινώθηκε η συνεργασία της Samsung με το Harman studio για την δημιουργία ενός ηχείου το οποίο θα διαθέτει τεχνητή νοημοσύνη και θα δέχεται φωνητικές εντολές για την αναπαραγωγή μουσικής καθώς και άλλων λειτουργιών. Οι Amazon και Google έχουν διαθέσει ήδη στην αγορά τις δικές τους προτάσεις και το Homepod της Apple καταφτάνει λίγο αργότερα μέσα στο 2017. Παρά την πίεση των ανταγωνιστών, το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Μάλλον φυλούσε τα χαρτιά της για το τέλος η Samsung αφού σε μία κρίση διαφάνειας, έδωσε αρκετά στοιχεία για το επερχόμενο Galaxy Note 8. Ο διάδοχος του διαβόητου Note 7 έχει ήδη μεγάλο αντίκτυπο στην αγορά μιας και οι προπαραγγελίες έχουν φτάσει τις 650,000 μονάδες, λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του την ερχόμενη Παρασκευή. Το Galaxy Note 8 είναι το ακριβότερο smartphone στην ιστορία της εταιρείας με την τιμή του να ανέρχεται στα $930 για την αγορά της Αμερικής. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*