Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ανακοίνωσε δύο νέα Galaxy Book laptops

*
Η Samsung αποκάλυψε δύο entry-level Galaxy Book laptops στο πλαίσιο του Unpacked event. Πρόκειται για το Galaxy Book και το Galaxy Book Flex 2 Alpha. Το πρώτο θα πωλείται με τιμή που θα πλησιάζει τα 800 δολάρια και θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο μισό του 2021, ενώ το δεύτερο θα πωλείται προς 849 δολάρια και θα κυκλοφορήσει το Μάιο.

Samsung Galaxy Book


Το Galaxy Book έχει οθόνη 15,6 ιντσών, TFT LCD display ανάλυσης 1080p και υποστηρίζει έως και δύο NVMe SSDs. Διαθέτει δύο USB-C ports (το ένα μπορεί να φορτίσει τη συσκευή με το 65W charger που περιέχεται στο πακέτο αγοράς), δύο USB-A 3.2 ports, ένα HDMI port, υποδοχή για ακουστικά, υποδοχή για microSD cards και προαιρετικό nano SIM tray για LTE. Πάνω από την οθόνη φέρει κάμερα με αισθητήρα 720p HD και dual array mic.

Samsung Galaxy Book Flex2 Alpha

Το Galaxy Book Flex 2 διαθέτει καλύτερη οθόνη QLED 1080p και θα κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη. Ένα με οθόνη 15,6 ιντσών και ένα με οθόνη 13,3 ιντσών. Επίσης έρχεται με επεξεργαστή i5 ή i7 της σειράς 11th Gen της Intel. Η μνήμη RAM θα ξεκινάει από τα 8 GB φτάνοντας τα 16 GB και η χωρητικότητά του θα φτάνει τα 512GB. Πάνω του βρίσκουμε δύο USB-A 3.0 ports, USB-C port, υποδοχή για ακουστικά, υποδοχή ρεύματος, HDMI port και υποδοχή για micro SD cards.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*