Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα τον Exynos 2200 με AMD Ray Tracing GPU

*
Η Samsung προχώρησε στην αποκάλυψη του Exynos 2200 μερικές ημέρες πριν ανοίξει τα χαρτιά της για τη σειρά Samsung Galaxy S22. Ο νέος in-house επεξεργαστής για φορητές συσκευές θα είναι ο πρώτος που θα περιλαμβάνει GPU με αρχιτεκτονική RNDA 2 και χαρακτηριστικά όπως hardware-accelerated Ray Tracing. Η συνεργασία της κορεατικής εταιρείας με την AMD δεν είναι νέα, αφού το deal έχει επισημοποιηθεί από το 2019. Ο Exynos 2200 κατασκευάζεται με διαδικασία 4nm EUV και η GPU του χαρακτηρίζεται ως “Xclipse”. Χρησιμοποιεί Armv9 cores: έναν Cortex-X2, τρεις Cortex-A710 και τέσσερις Cortex-A510. H NPU του προσφέρει διπλάσιες επιδόσεις σχέση με τον προκάτοχό της και η αρχιτεκτονική του ISP είναι σχεδιασμένη για να υποστηρίζει αισθητήρες καμερών έως και 200MP.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*