Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ανακοίνωσε το πρώτο chip με 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου

*
H Samsung Electronics ανακοίνωσε το πρώτο chip με 1ΤΒ αποθηκευτικού χώρου. Το 1TB eUFS 2.1 (embedded Universal Flash Storage) έχει πάρει το δρόμο της μαζικής παραγωγής, οπότε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στα νέα smartphones της εταιρείας, όπως το Galaxy S10+. Το μέγεθός του είναι ίδιο με αυτό του προκατόχου του, που όμως ήταν χωρητικότητας 512GB chip (11,5 x 13mm). Συνδυάζει 16 V-NAND flash memory layers και διαθέτει νέο controller. Σύμφωνα με τη Samsung, η ταχύτητα ανάγνωσης του chip είναι 1000 MB/s και η ταχύτητα εγγραφής 260 MB/s. Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του η ταχύτητα ανάγνωσης έχει αυξηθεί κατά 38%, ενώ αν λάβουμε υπόψη τα 540 MB/s που είναι η ταχύτητα ανάγνωσης ενός 2,5'' SATA SSD, τότε γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι επιδόσεις του νέου chip είναι εντυπωσιακές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*