Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ανακοίνωσε τρία καινούργια Galaxy Books

*
Η Samsung αποκάλυψε τρία καινούργια Galaxy Books με επεξεργαστές 11ης γενιάς της Intel και 5G. Κανένα από τα νέα μοντέλα δεν διαθέτει εντυπωσιακά specs, όμως δείχνουν να αποτελούν τη φυσική πρόοδο της σειράς της εταιρείας, η οποία αποσκοπεί πλέον σε πιο mainstream κοινό.

Το πρώτο από αυτά έχει την απλή ονομασία… Galaxy Book. Πρόκειται για το μοναδικό (από τα τρία) laptop που κυκλοφορεί άμεσα και η τιμή του ανέρχεται στα 749,99 δολάρια για την έκδοση με Core i5-1165G7 (και 8GB μνήμης RAM) και στα 999,99 δολάρια για την έκδοση με Core i7-1165G7 (με 16GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο στα 512GB). Η συσκευή έχει οθόνη 15,6 ιντσών, υποδοχές nano-SIM και microSD, δύο USB-C ports, ένα USB-A port και υποδοχή για ακουστικά.

The Samsung Galaxy Book Odyssey on a white background facing forward. The screen displays a blue and black pattern.


Το δεύτερο ονομάζεται Galaxy Book Odyssey (με οθόνη, επίσης, 15,6 ίντσες) με επεξεργαστές της σειράς H της Intel, GeForce RTX 3050Ti της Nvidia και τιμή στα 1,399 δολάρια. Από την ίδια τιμή ξεκινά και το τρίτο από τα νέα laptops της Samsung, το Galaxy Book Pro 360 5G (15 ίντσες οθόνη). Όμως θα υπάρχει και έκδοση δίχως 5G, η οποία θα ξεκινά από τα 1,009 δολάρια. Για την ώρα δεν έχουν αποκαλυφθεί άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο. Το Galaxy Book Odyssey και το Galaxy Book Pro 360 5G θα διατεθούν στην αγορά εντός του Νοεμβρίου του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*