Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung αποκάλυψε οθόνη OLED 15,6'' στα 4Κ

*
Κατά τη διάρκεια της CES 2019, εταιρείες όπως η HP και η Dell ανακοίνωσαν laptops με οθόνες OLED. Τώρα είναι σειρά της Samsung να αποκαλύψει την πρώτη της οθόνη OLED μεγέθους 15,6'' με ανάλυση 4K. Η οθόνη θα προσφέρει HDR, άψογη αναπαραγωγή χρωμάτων και υψηλή ευκρίνια όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους. Το κάθε pixel έχει το δικό του "φως", οπότε όταν σβήνει η οθόνη, όλα πάνω της θα μαυρίζουν στην κυριολεξία. Η φωτεινότητα φτάνει τα 600 nits, αρκετά για να ικανοποιηθούν οι υψηλές απαιτήσεις της πιστοποίησης κατά DisplayHDR 600 και καλύπτεται κατά 100% το εύρος DCI-P3, με 34 εκ. χρώματα. Σύμφωνα με τη Samsung, η οθόνη είναι πιο λεπτή, πιο ελαφριά και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια σε σχέση με μία LCD. Η παραγωγή της έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου και για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι κατασκευαστές laptop θα την προτιμήσουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*