Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung αποφάσισε να αναβάλει το λανσάρισμα του Galaxy Fold

*
Οι αναφορές για προβληματικά review units του Samsung Galaxy Fold ήταν αρκετές και ένα μεγάλο μέρος της αγοράς άρχισε να εκφράζει τις έντονες ανησυχίες του. Το γεγονός δεν μπορούσε να μην θέσει σε συναγερμό τη Samsung, που αποφάσισε να καθυστερήσει το λανσάρισμα της συσκευής. Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρόβλημα οφείλεται στον σύνδεσμο και την επιπλέον πίεση στην εσωτερική οθόνη των 7,3''. Τα προβλήματα με την οθόνη ήταν διαφόρων ειδών. Μερικά ήταν το αποτέλεσμα παρανόησης σχετικά με τη βασική οθόνη της συσκευής, καθώς πολλοί reviewers θεώρησαν οτι μια επιπλέον στρώση ήταν απλό προστατευτικό και μπορούσε να αφαιρεθεί, τη στιγμή που τα review units δεν είχαν καμία σχετική προειδοποίηση. Άλλα προβλήματα ήταν περισσότερο σοβαρά και είχν να κάνουν με καμμένα pixels. Όπως και να 'χει, η Samsung δεν έχει την παραμικρή διάθεση να το ρισκάρει και το επόμενο διάστημα πρόκειται να υποβάλει τη συσκευή σε νέες δοκιμές. Πολλές από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί το Galaxy Fold είναι νέες και η εταιρεία θέλει να εξασφαλίσει οτι οι καταναλωτές θα πάρουν στα χέρια τους ένα smartphone με ποιότητα ανάλογη των χρημάτων που θα δαπανήσουν. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με το πότε θα λανσαριστεί το Galaxy Fold. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*