Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung ενδέχεται να μην επαναφέρει τη σειρά Samsung Galaxy Note

*
Υπάρχουν ενδείξεις πως η Samsung αφαίρεσε τελείως τη σειρά των Samsung Galaxy Note smartphones από το πρόγραμμα κυκλοφοριών του 2022. Πράγμα που, εφόσον λάβουμε υπόψη τα στατιστικά, μοιάζει πολύ λογικό καθώς τα Galaxy Note10 (2019) και Galaxy Note20 (2020) μέτρησαν 12,7 εκατομμύρια και 9,7 εκατομμύρια παραγγελίες αντίστοιχα, ενώ τα Galaxy Z Fold ξεπέρασαν τις 13 εκατομμύρια παραγγελίες. Τώρα αναφορές μέσων του εξωτερικού μιλούν για πλήρη αντικατάσταση της σειράς Galaxy Note με τα Galaxy Flip και Galaxy Fold smartphones καθώς η εταιρεία παρατηρεί ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για τα αναδιπλούμενα smartphones της.

Η ίδιες πηγές αποκαλύπτουν την παύση της παραγωγής των Galaxy Note20 και Galaxy Note20 Ultra εντός του 2022, πράγμα που είναι εξίσου λογικό καθώς τα δύο αυτά μοντέλα έχουν ήδη συμπληρώσει έναν ολόκληρο χρόνο στην αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*