Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A8s με οπή για κάμερα στην οθόνη

*
Η Samsung ανακοίνωσε το πρώτο της smartphone με οπή για κάμερα στην οθόνη και δεν είναι άλλο από το Galaxy A8s. Η Samsung αποκαλεί το συγκεκριμένο σχεδιασμό Infinity-O και πρόλαβε ακριβώς στο νήμα, αντίστοιχη ανακοίνωση της Huawei. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται το Snapdragon 710 chipset, με 6 ή 8GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου, που μπορούν να επεκταθούν στα 512GB μέσω κάρτας microSD. Η οθόνη έχει μέγεθος 6,4'' αναλογία 19,5:9 και ανάλυση 1080x2340. Στο πίσω μέρος υπάρχει τριπλή κάμερα και κύριο αισθητήρα 24MP, f/1.7, τηλεφακό 10MP, f/2.4 και αισθητήρα βάθους 5MP, f/2.2. Η selfie καμερα έχει χαρακτηριστικά 24MP, f/2.0 ενώ μπροστά βρίσκεται και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3. 400 mAh, υποστηρίζεται ταχεία φόρτιση μέσω USB-C και το λειτουργικό είναι το Android 8.1 Oreo με UI της Samsung. Θα διατίθεται σε μπλε, γκρι και πράσινο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*