Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung παρουσίασε το smartphone PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition

*
Με λιγότερο από ένα μήνα να απομένει μέχρι τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018, η Samsung Electronics, παρουσίασε το συλλεκτικό smartphone PyeongChang 2018 Olympic Games Limited Edition. Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ειδική έκδοση του Galaxy Note8 και θα προσφερθούν περισσότερες από 4.000 συσκευές σε όλους τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς και την Ολυμπιακή οικογένεια της PyeongChang 2018, συμπεριλαμβανομένων των μελών της ΔΟΕ και της POCOG. Σας υπενθυμίζουμε ότι το Galaxy Note8, διαθέτει οθόνη Infinity Display 6,3 ιντσών, ενισχυμένο S Pen για μεγαλύτερη αποδοτικότητα, καθώς και τη διπλή κάμερα. Η πίσω όψη της έκδοσης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα είναι επενδυμένη με λαμπερό λευκό γυαλί και τους χρυσούς Ολυμπιακούς κύκλους. Τέλος θα υπάρχουν προεγκατεστημένα θεματικά wallpapers και μια σειρά από apps που θα βοηθήσουν τους χρήστες να βιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εμπειρία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*