Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung παρουσίασε το πρώτο smartphone με τετραπλή camera

*
Η Samsung παρουσίασε το Galaxy A9 (2018) με βασικό χαρακτηριστικό την τετραπλή camera στο πίσω μέρος. Καταρχάς, η tele camera προσφέρει οπτικό zoom 2x και έχει ανάλυση 10MP. Η βασική camera είναι κατάλληλη τόσο για ημερήσιες όσο και για νυχτερινές λήψεις, χάρη στην ανάλυση 24MP και το φακό f/1,7 με τα οποία είναι εφοδιασμένη. Προχωρώντας, η 120° ultra-wide angle camera έχει αισθητήρα 8MP και το Intelligent Scene Optimizer καθορίζει αυτομάτως τις απαραίτητες ρυθμίσεις, ανάλογα με την πόζα. Τέλος υπάρχει ένας depth sensor στα 5MP για λήψεις με artificial bokeh. Η οθόνη το Galaxy A9 είναι τύπου Super AMOLED με μέγεθος 6,3” και ανάλυση 1.080x2.220px. Πάνω από αυτή υπάρχει selfie camera στα 24MP. Η συσκευή έρχεται με 128GB αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμο έως 512GV επιπλέον με προσθήκη κάρτας microSD. Οι επιλογές RAM είναι δύο. Είτε 6GB, είτε 8GB. Κατά τα άλλα ο επεξεργαστής είναι οκταπύρηνος (4x 2,2GHz + 4x 1,8GHz) και το λειτουργικό Android 8.0 Oreo με add-ons από τη Samsung, όπως Samsung Pay, Health και Bixby. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.800mAh και στο πίσω μέρος του υπάρχει αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Υπάρχουν τρεις χρωματικές επιλογές, Caviar Black, Lemonade Blue και Bubblegum Pink. Η τιμή του δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*