Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Samsung στέλνει το Galaxy Fold σε celebrities και τα unboxings ξεκινούν

*
Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold και η κορεατική εταιρεία αποφάσισε να κερδίσει μερική ακόμη δημοσιότητα στέλνοντάς το σε διάσημους. Η παραγωγή των videos ήταν αναπόφευκτη από αυτή την εξέλιξη και η ίδια η Samsung έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα σχετικά videos για το επόμενο σημαντικό smartphone που θα «ρίξει» στην αγορά. Οι πρώτοι που το παραλαμβάνουν είναι οι Mario Götze (ποδοσφαιριστής), Steve Aoki (DJ), Millie Bobby Brown (ηθοποιός του Stranger Things), ο Ninja (Twitch star) και μερικοί από τους μεγαλύτερους YouTubers του πλανήτη.



Η εταιρεία δημοσίευσε επίσης και ένα δεύτερο video που τυπικά καταγράφει «το πνεύμα του Galaxy Fold». Μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια του άρθρου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*