Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sharp ανακοίνωσε το Aquos R5G

*
Η Sharp ανακοίνωσε και επίσημα το Aquos R5G τη νέα της ναυαρχίδα που θα κυκλοφορήσει στην ιαπωνική αγορά. Πρόκειται για το πρώτο 5G smartphone της εταιρείας, που έρχεται με μια σειρά από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως η QHD+ οθόνη, μεγέθους 6,5'' με διπλή εγκοπή. Η πρώτη φιλοξενεί την 16MP selfie camera και η δεύτερη τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η οθόνη είναι ουσιαστικά ένα IPS panel, με ρυθμό ανανέωσης 120Hz και στερεοφωνικά ακουστικά.

Στο πίσω μέρος υπάρχει τετραπλή camera. Ο βασικός αισθητήρας έχει ανάλυση 12MP και έρχεται με OIS, ο τηλεφακός είναι επίσης στα 12 MP με OIS, η υπερευρυγώνια κάμερα έχει ανάλυση 48MP και τέλος υπάρχει ToF. Επιπλέον η συσκευή έχει τη δυνατότητα καταγραφής video 8K.


Στο εσωτερικό του RG5 χτυπάει το Snapdragon 865 chipset σε συνδυασμό με 12GB LPDDR5 RAM και 256GB UFS 3.0 αποθηκευτικού χώρου, επεκτάσιμα μέσω microSD. Τρέχει Android 10 και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3,730mAh. Το βάρος του είναι 189 γραμμάρια και διαθέτει πιστοποίηση κατά IP68. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα το δούμε και στις δυτικές αγορές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*