Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony άνοιξε τις εγγραφές για να αγοράσουν PS5 απευθείας από την ίδια και Ευρωπαίοι καταναλωτές

*
Η Sony άνοιξε τις εγγραφές ώστε οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αγοράσουν PlayStation 5, να το προμηθευτούν κατευθείαν από την εταιρία. Την περίοδο των Χριστουγέννων, αυτή η προσφορά ίσχυε μόνο για την αγορά των ΗΠΑ, ωστόσο οι εγγραφές πλέον είναι διαθέσιμες σε μερικές χώρες της Ευρώπης, όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο. Οι παίκτες θα πρέπει να εγγραφούν με ένα email συνδεδεμένο με το PlayStation Network ID και να ενεργοποιήσουν τα marketing emails.

Σε περίπτωση που επιλεχθεί κάποιος, η Sony θα του στείλει email με όλες τις λεπτομέρειες.

Το αμερικάνικο τμήμα της Sony Interactive Entertaimnent λάνσαρε το PlayStation Direct με σκοπό να προμηθεύει η ίδια τους πελάτες της με κονσόλες, παιχνίδια και controllers το Σεπτέμβριο του 2019.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • TechPriestXS
    • Η προστάτιδα του physical - και του brick and mortar κάνει τέτοια? Μπα τι έγινε με το βίντεο που τούμπαρε την MS με τον δανεισμό? Ουστ ρε ξεφτυλισμένη εταιρεία - μια ζωή γύρω γύρω πήγαινες από την Microsoft και αντέγραφες ότι ήταν τελικά safe

*