Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε την Cyber-shot RX100 III

Η δημοφιλής οικογένεια των φωτογραφικών μηχανών Cyber-shot RX100 απέκτησε νέο μέλος, την Cyber-shot RX100 III. Η νέα πρόταση της Sony κατασκευάζεται από ανθεκτικό αλουμίνιο, ενώ ο αναβαθμισμένος φακός Vario-Sonnar T* 24-70mm F1,8-2,8, o αισθητήρας Exmor R CMOS τύπου 1,0 με οπίσθιο φωτισμό και 20,1 ενεργά megapixels και ο γρήγορος επεξεργαστής εικόνων (BIONZ X) συμπληρώνονται από το τηλεσκοπικό οφθαλμοσκόπιο OLED Tru-Finder με επικάλυψη ZEISS T*, τις βελτιωμένες λειτουργίες ταινίας Full HD υψηλής ταχύτητας bit 50 Mbps με υποστήριξη XAVC S και την οθόνη LCD με κλίση 180 μοιρών.


Άλλα αξιοσημείωτα τεχνικά χαρακτηριστικά της Cyber-shot RX100 III, είναι τα εξελιγμένα πλήκτρα ελέγχου, το νέο πλήκτρο Custom, ενώ δεν θα μπορούσε να λείψει και η υποστήριξη για εφαρμογές PlayMemories Camera. Παρά το μικρό της μέγεθος, η φωτογραφική μηχανή έχει κληρονομήσει αρκετές λειτουργίες ταινιών από τις επαγγελματικές βιντεοκάμερες της Sony. Διαθέτει έξοδο HDMI, ώστε οι λήψεις Full HD να αποθηκεύονται σε εξωτερική συσκευή εγγραφής. Η προβολή σε σχέδιο «Ζέβρα» στην οθόνη LCD και στο σκόπευτρο βοηθάει στην αναγνώριση των πιο φωτεινών περιοχών σε μια σκηνή, ενώ η διπλή εγγραφή βίντεο αποθηκεύει ταυτόχρονα μικρά αρχεία MP4, μαζί με αρχεία υψηλής ποιότητας AVCHD /XAVC S. Τέλος, η Cyber-shot RX100 III αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα και με τιμή στα $799.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*