Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ανακοίνωσε το Xperia PRO 5G με τιμή $2.499

*
Η Sony ανακοίνωσε το Xperia PRO 5G, που είναι ήδη διαθέσιμο στις ΗΠΑ, με τιμή $2.499. H Sony προσπαθεί να προωθήσει τη συσκευή ως ένα επαγγελματικό gadget για την αναμετάδοση video και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης της θύρας HDMI με δυνατότητα εισόδου σήματος. Επιπλέον, το smartphone διαθέτει θύρα USB-C port και τεχνολογία mmWave 5G που χρησιμοποιεί τέσσερεις κεραίες, περισσότερες δηλαδή από όσες υπάρχουν ακόμα και στα καλύτερα μοντέλα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

H HDR OLED οθόνη του έχει μέγεθος 6,5'' και η ανάλυσή της φτάνει μέχρι τα 3840 x 1644 pixels. Κατά τα άλλα, το Xperia PRO δεν διαφέρει από το Xperia 1 II και είναι εφοδιασμένο με Snapdragon 865 SoC, τριπλή κάμερα, την ίδια μπαταρία και συνδυασμούς μνήμης/ αποθηκευτικού χώρου που φτάνουν μέχρι τα 12GB/ 512GB αντίστοιχα. Για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει και εκτός ΗΠΑ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*