Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποκάλυψε τη σειρά XBR-A1E Bravia 4K OLED TV

*
Στο πλαίσιο της CES 2017 που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Las Vegas, η Sony αποκάλυψε την XBR-A1E Bravia 4K OLED TV τη ναυαρχίδα της ιαπωνικής εταιρείας στον τομέα των τηλεοράσεων το τρέχον έτος. Σύμφωνα με τη Sony, η μετάβασή της στην τεχνολογία OLED θα της επιτρέψει να προσφέρει στο κοινό τηλεοράσεις με νέα επίπεδα μαύρου, πλούσια και ζωντανά χρώματα, δυναμική αντίθεση, εικόνα με λιγότερο blur και μεγαλύτερες γωνίες θέασης. Οι συσκευές της σειράς θα είναι πολύ λεπτές, θα έχουν ενσωμετωμένο Dolby Vision HDR και όλες οι εργασίες για να απολαμβάνετε το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα θα εκτελούνται από τον 4K HDR Processor X1 Extreme. Η σειρά A1E Bravia θα είναι διαθέσιμη σε 55, 65, και 77 ίντσες και σύντομα αναμένεται να αποκαλυφθεί το κόστος για κάθε μοντέλο.



Η πρωτοπορία στα νέα μοντέλα εντοπίζεται στον τομέα του ήχου. Δεν υπάρχουν πουθενά συμβατικά ηχεία και αυτό χάρη στην τεχνολογία Acoustic Surface. Ο ήχος θα ακούγεται από την οθόνη και σύμφωνα με την εταιρεία κάτι τέτοιο βοηθά στον καλύτερο συγχρονισμό με την εικόνα. Επιπλέον, όπως συμβαίνει με όλες τις νέες τηλεοράσεις Bravia όλα τα μοντέλα θα υποστηρίζουν Android TV. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Google Home speaker για το χειρισμό, θα έχετε πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα από εφαρμογές του Google Play αλλά και να προβάλετε περιεχόμενο από το smartphone, tablet ή PC σας. Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται και η υπηρεσία PlayStation Vue internet TV.



Τέλος, η Sony θα ανανεώσει τα LED TV μοντέλα της, περιλαμβανομένων των σειρών X940E και X930E. Αυτά, όχι μόνο θα έχουν καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα περσινά αλλά θα υποστηρίζουν Dolby Vision και θα έχουν βελτιωμένο HDR output.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*