Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony αποκάλυψε το Xperia XA2 Plus

*
H Sony αποκάλυψε το Xperia XA2 Plus, μια συσκευή που σύμφωνα με την εταιρεία, είναι σχεδιασμένη για διασκέδαση. Το τηλέφωνο έχει οθόνη 6'' Full HD+, αναλογίας 18:9. Οι άκρες της είναι στρογγυλεμένες και περιλαμβάνουν bezels. Στο εσωτερικο του χτυπάει ο επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 630, με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χωρου ή 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου. Η πίσω camera έχει ανάλυση 23MP και δινει τη δυνατότητα καταγραφής 4K video, σε 120 fps, ενώ η selfie camera έχει αισθητήρα 8MP. Τρέχει Android 8.0, υποστηρίζει ταχεία φόρτιση μέσω USB-C, στο πίσω μέρος υπάρχει αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και είναι διαθέσιμο σε ασημί, μαύρο, χρυσαφί και πράσινο. Για την ώρα, δεν υπάρχουν πληροφορίες για την τιμή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*