Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony δηλώνει έτοιμη να υλοποιήσει μοναδικές ιδέες για το PS5 με μελλοντικά system updates

*
Η Sony συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο κομμάτι των system updates για το PS5 και μάλιστα υπόσχεται σημαντικές αλλαγές για το μέλλον του συστήματος. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Hideaki Nishino της Sony Interactive Entertainment, υπάρχει μια λίστα με ενδιαφέρουσες, εντυπωσιακές και φανταστικές ιδέες για το τι θα έρθει στο PS5 σαν έξτρα λειτουργία. Οι ιδέες αυτές θα μελετηθούν ανάλογα και με τη συμπεριφορά των χρηστών σε PS4 και PS5 και ουσιαστικά να φανεί ποιες λειτουργίες θα μπορούσαν να τους φανούν χρήσιμες σε βελτιωμένη μορφή. «Μάθαμε αρκετά από το PS4 και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε το πως θέλουν οι παίκτες να αλληλεπιδρούν με την κονσόλα και τα παιχνίδια τους. Έχουμε μια τεράστια λίστα στα σκαριά», εξήγησε χαρακτηριστικά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*