Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony δημοσίευσε πατέντα για mobile controller

*
Δημοσιεύτηκε πατέντα της Sony Interactive Entertainment που φαίνεται πως αφορά controller του PlayStation για mobile gaming. Περιγράφει ένα σύστημα για αναπαραγωγή παιχνιδιών σε συσκευή που συνδυάζεται με δύο controller grips. Το χειριστήριο μοιάζει περισσότερο με εκείνο του PlayStation 4, παρά με το Dualsense του PlayStation 5.



Σε περίπτωση που υλοποιηθούν τα παραπάνω, λογικά η συσκευή θα χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα smartphone για την αναπαραγωγή τίτλων του PlayStation μέσω Remote Play ή μέσω cloud. Ήδη, τα χειριστήρια του PlayStation συνεργάζονται με φορητές συσκευές μέσω Bluetooth. Η πατέντα έρχεται εν μέσω δημοσιευμάτων και δηλώσεων που θέλουν τη Sony να στρέφει ένα μέρος της προσοχής της στο mobile gaming. Πριν λίγο καιρό επιβεβαιώθηκε η επιστροφή της σειράς WipEout με τη μορφή ενός παιχνιδιού για φορητές συσκευές. Πρόκειται για το WipEout Rush που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2022 για iOS και Android. Είναι ένα card-based racer με single-player campaign και 60 οχήματα από προηγούμενα παιχνίδια του franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*