Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ενεργοποίησε τη χρήση DualSense για το Remote Play σε συσκευές της Apple

*
Η Sony βελτιώνει ακόμη την εμπειρία Remote Play του PS5 στις συσκευές της Apple. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως οι κάτοχοι iPhone, iPad, iPod touch και Apple TV με firmware 14.5 ή macOS Big Sur 11.3 θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν το DualSense του PS5 για το Remote Play του PS5 τους. Μέχρι προσφάτως, η δυνατότητα αυτή προσφερόταν μόνο μέσω του DualShock 4, αλλά πλέον η υπηρεσία πήγε ένα βήμα μετά. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως θα προσφέρονται ολοένα και περισσότερες λειτουργίες στο απομακρυσμένο παιχνίδι, όπως πχ. τα adaptive triggers. Προς το παρόν δεν υποστηρίζεται το haptic feedback, ενώ και το pairing με το χειριστήριο πρέπει να γίνεται κάθε φορά από την αρχή. Όπως φαίνεται πάντως, η κατάσταση θα βελτιώνεται συνεχώς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*