Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony εξηγεί γιατί τα πλήκτρα του DualSense δεν είναι χρωματισμένα

*
Το DualSense κυκλοφορεί από αύριο στα καταστήματα όλου του πλανήτη και η Sony εξήγησε γιατί δεν έχει το νέο της controller χρωματισμένα πλήκτρα. Συγκεκριμένα, ο senior art director Yujin Morisawa μίλησε στην Washington Post και τόνισε πως «πάντα χρησιμοποιούσαμε χρώματα για τα action buttons. Για το PS5 αλλάξαμε απόφαση. Θελήσαμε να τα κρατήσουμε όσο πιο απλά γίνεται. Το νέο design σε συνδυασμό με το λευκό και μαύρο χρώμα της κονσόλας μάς έδειξαν πως δεν χρειάζεται να βάλουμε χρώμα, οπότε πήραμε την απόφαση να τα αφήσουμε έτσι απλά». Υπενθυμίζεται πως αν και η κονσόλα κυκλοφορεί στα μέρη μας από τις 19 Νοεμβρίου, από αύριο θα μπορείτε να βρείτε ήδη στα καταστήματα τα πρώτα περιφερειακά και παιχνίδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*