Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony επιβεβαιώνει την πληροφορία πως θα πουλάει απευθείας PS5 και στην Ευρώπη

*
Η δημιουργία του PlayStation Direct για άμεση πώληση προϊόντων (όπως το PS5) στους πελάτες ανακοινώθηκε από τη Sony τον Σεπτέμβριο του 2019 και πλέον έρχεται και προς τα μέρη μας. Κάτι τέτοιο αποκαλύπτει η νέα παρουσίαση που έγινε στα στελέχη της εταιρείας και σε ένα slide παρουσιάζει τις πρώτες αγορές που θα εμφανιστεί. Συγκεκριμένα, μέσα στο τρέχον οικονομικό έτος (που τελειώνει τον Μάρτιο του 2022), η εταιρεία θα αρχίσει να υποστηρίζει το PlayStation Direct σε Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο.



Ο Jim Ryan σημείωσε πως η ενέργεια πήγε ιδιαίτερα καλά από πλευράς τζίρου στις ΗΠΑ μέσα σε ένα χρόνο και παρουσίασε ανάπτυξη της τάξης του 300%. Την ευθύνη του project για την Ευρώπη θα έχει το γραφείο της Sony στο Λονδίνο και θα αναφέρεται άμεσα στα γραφεία του San Francisco. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*