Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Spiegen «μαρτυρά» και το design του Huawei P30 Lite

*
Η Huawei θα αποκαλύψει το Huawei P30, το Huawei P30 Pro και το Huawei P30 Lite στις 25 Μαρτίου στο Παρίσι, ωστόσο η Spiegen το έκανε πάλι το θαύμα της. Η γνωστή εταιρεία κατασκευής θηκών παρουσίασε τη δική της πρόταση για τα νέα μοντέλα και ουσιαστικά μαρτύρησε το πως θα δείχνει εξωτερικά το φθηνότερο μοντέλο από τα τρία που θα δείξει η Huawei στα τέλη του επόμενου μήνα. Όπως φαίνεται, στο πίσω μέρος θα υπάρχουν 3 κάμερες, ο σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων και το flash (o σαρωτής στα Huawei P30 και Huawei P30 Pro θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη). Στο μπροστινό μέρος θα έχουμε water drop notch και μικρά περιθώρια, ενώ στο κάτω μέρος η συσκευή φαίνεται να διατηρεί το audio jack 3,5 χιλιοστών, δίπλα από το USB-C Port. Στο εσωτερικό της αναμένεται να βρίσκεται ο Kirin 710 που συναντήσαμε πρόσφατα και στο Honor 8X.





Δείτε επίσης το πίσω μέρος από τα τρία νέα μοντέλα, μέσα από την παρακάτω φωτογραφία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*