Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η TCL ανακοίνωσε έξι νέα Android tablets

*
Η TCL οργάνωσε ένα launch event στο οποίο ανακοίνωσε πολλά επερχόμενα προϊόντα της στο χώρο της τεχνολογίας.

Στον τομέα των tablets, η εταιρεία ανακοίνωσε το Nxtpaper 10S με IPS panel 10,1'' και ανάλυση 1200x1920. Η οθόνη φέρει πιστοποίηση TUV και υπόσχεται να μειώσει τον μπλε φωτισμό που βλάπτει τα μάτια για πιο άνετη ανάγνωση. Το επερχόμενο tablet φέρει το τσιπ της MediaTek, Helio P23, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD slot. Στο μπροστά μέρος έχει κάμερα 5MP ενώ πίσω υπάρχει LED φλας με 8MP φακό. Η μπαταρία των 8000mAh μπορεί να φορτιστεί μέσω USB-C σε ταχύτητες 18W. Το επερχόμενο tablet θα έχει Android 11 προεγκατεστημένο, καθώς και λειτουργία για παιδιά. Η τιμή λανσαρίσματος θα είναι $249 και θα κυκλοφορήσει σε Κίνα και Ευρώπη αργότερα αυτό το μήνα, σε δύο χρωματισμούς, Ethereal Sky και Dark Grey.


TCL announces six new Android tablets

Εν συνεχεία, ανακοινώθηκε το TCL Tab 10L το οποίο αποτελεί οικονομικότερη λύση. Φέρει οθόνη 10,1'' HD+ και chipset MT8167B. Το συγκεκριμένο tablet στοχεύει να αντικαταστήσει τα βαριά textbooks. Έχει 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και δυνατότητα επέκτασης με microSD. Η μπαταρία είναι 4.080mAh. Το προεγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 11. Στον φωτογραφικό τομέα, το tablet θα έχει διπλή κάμερα 2MP μπροστά και πίσω καθώς και headphone jack. H τιμή λανσαρίσματος θα είναι $99 και θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές μόνο σε μαύρο χρώμα το πρώτο τρίμηνο του 2022.

TCL announces six new Android tablets

Μια πιο φορητή λύση απο το Tab 10L είναι το TCL Tab 8 4K. Έχει 8'' οθόνη με ανάλυση 800x1280 pixels και τεχνολογία IPS. Στην πλευρά του chipset βλέπουμε το MT8766B, με 2GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο, επίσης επεκτάσιμο μέσω microSD. Η selfie είναι 2MP και η πίσω 5MP, με την ίδια μπαταρία και λειτουργικό σύστημα με το μεγαλύτερο αδερφάκι του. Το TCL Tab 8 4G θα κυκλοφορήσει μόνο σε μαύρο χρώμα με τιμή $129 και θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη το πρώτο τρίμηνο του 2022.

TCL announces six new Android tablets

Η TCL ανακοίνωσε και σειρά tablets αποκλειστικά για παιδιά. Τα tablets ονομάζονται TCL Tkee Max, Mid και Mini και θα έρχονται με 10,8'' και 7'' οθόνη αντίστοιχα. Περιβάλλονται απο σκληρό πλαστικό για έξτρα προστασία και θα κυκλοφορήσουν σε έντονα κίτρινα χρώματα, μαζί με στυλό για ζωγραφική και συγγραφή. Στο εσωτερικό τους υπάρχει το MTK8167B chipset με 1/2GB RAM και 32GB (επεκτάσιμος) αποθηκευτικός χώρος. Τα μοντέλα Max και Mid έρχονται με 4.080mAh μπαταρία και Android 11, ενώ το Mini με 2580mAh μπαταρία και Android 10 Go Edition. Οι τιμές λανσαρίσματος θα είναι $119 για το TCL Tkee Max, $149 για το 4G LTE Mid και $89 για το Mini. Η τριάδα θα κυκλοφορήσει σε συγκεκριμένες αγορές το πρώτο τρίμηνο του 2022.

TCL announces six new Android tablets 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*