Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η TCL ανακοίνωσε τηλεόραση QLED 98 ιντσών

*
Το 2021, η TCL ανακοίνωσε πως θα λανσάρει σειρά XL TV, η οποία θα στοχεύει τις 85'' με τιμές μικρότερες απο τις αναμενόμενες σε σχέση με τους γνωστούς κολοσσούς της αγοράς. Απ ότι φαίνεται, η εταιρεία μπαίνει δυναμικά στο 2022 καθώς την πρώτη μόλις εβδομάδα του έτους ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας τηλεόρασης 4K QLED 98'', η οποία μάλιστα είναι και άμεσα διαθέσιμη στην αγορά. Η TCL δήλωσε πως η τιμή των νέων μοντέλων ξεκινά απο λιγότερα απο $8000, το οποίο όσο περίεργο και να ακούγεται, είναι πολύ καλή για τέτοια μεγέθη με τέτοια χαρακτηριστικά.

Εικόνες που δημοσίευσε η εταιρεία φανερώνει τις 4 θύρες HDMI των νέων μοντέλων, δύο εκ των οποίων είναι HDMI 2.1. Η TCL παραμένει σιωπηλή σχετικά με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, οπότε θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμη για να δούμε τις αναρτήσεις καταστημάτων λιανικής. Τέλος, τα νέα “τέρατα” της TCL θα τρέχουν Google TV.




Μέσα σε όλα η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα αναβαθμίσει τα μοντέλα TCL Roku και Google TV μέσα στο 2022. Με τις νέες αναβαθμίσεις, οι κάτοχοι θα μπορούν να απολαύσουν μεγαλύτερους ρυθμούς ανανέωσης- 144Hz απο 120Hz που ήταν το όριο πριν. Στο κοντινό μέλλον, η εταιρεία θέλει να κάνει και το άλμα στα 8Κ μοντέλα.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε συνεργασία με την Pixelworks και άλλες εταιρείες ψυχαγωγίας για να υλοποιηθεί στις επερχόμενες τηλεοράσεις ένα νέο σύστημα motion processing, το οποίο πιθανότατα θα βελτιώσει το ρυθμό ανανέωσης και τα χρώματα της εικόνας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*