Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Thrustmaster ανακοίνωσε την TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition

*
Η Thrustmaster ανακοίνωσε μια νέα τιμονιέρα, την TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition. Σύμφωνα με την εταιρεία το προϊόν αποτελεί φόρο τιμής για τα 70α γενέθλια της Ferrari και πρόκειται για ένα αντίγραφο κλίμακας 9:10 σε σχέση με την πραγματική Ferrari 488 Challenge. Επιπλέον υπάρχουν δύο sequential metal paddle shifters μεγέθους 14cm, δύο D-pads, δύο μεταλλικά rotary switches, οκτώ action buttons, και δεκαπέντε φωτάκια LED. Ακόμα, στα τεχνικά χαρακτηριστικά της τιμονιέρας περιλαμβάνεται μοτέρ 40-watt με force feedback και το αντίστοιχο σύστημα ψύξης, εξωτερική μονάδα παροχής ρεύματος της Τurbo Power αποτελεσματικότητας 86%, σύστημα ταχυτήτων και δυνατότητα τοποθέτησης σε οποιαδήποτε μεταλλική βάση της αγοράς. Η TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition θα λανσαριστεί μέσα στο Φεβρουάριο και η τιμή της έχει καθοριστεί στα $699,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*