Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Turtle Beach εξαγόρασε την ROCCAT για 19,2 εκ. δολάρια!

*
Η Turtle Beach προχώρησε σε μια από τις πιο σημαντικές εξαγορές των τελευταίων ετών στην αγορά των περιφερειακών, αφού έκανε δική της τη ROCCAT. Η εταιρεία ανακοίνωσε πως εξαγόρασε τη γερμανική εταιρεία έναντι 19,2 εκατομμυρίων δολαρίων και στόχος της είναι να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά της Ευρώπης και ιδιαίτερα στα PCs. Τα προϊόντα της ROCCAT από την άλλη θα διανέμονται πλέον μέσω των καναλιών της Turtle Beach τόσο στην Ευρώπη, όσο και στη Βόρεια Αμερική. Η νέα ιδιοκτήτρια εταιρεία αναμένει από αυτήν της την κίνηση έσοδα πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια το 2020. Το deal αναμένεται να «κλείσει» τυπικά εντός του δεύτερου τριμήνου της χρονιάς και οι δύο πλευρές δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένες από αυτήν την εξέλιξη. Μένει να δούμε τώρα πως θα διαχειριστεί τώρα η Turtle Beach το brand της ROCCAT.



Η κίνηση αυτή έρχεται να ενισχύσει την Turtle Beach, η οποία βλέπει τους ανταγωνιστές της, όπως η Logitech και η Razer να ενισχύονται με αντίστοιχες κινήσεις. Είναι χαρακτηριστικό πως η Logitech έχει εξαγοράσει ήδη τις Astro, Blue Microphones, Elgato gaming division, Jaybird, Saitek και Ultimate Ears, ενώ έχει βάλει στο στόχαστρο και την Plantronics. Από την άλλη, η Razer εξαγόρασε την THX και την Nextbit. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*