Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Unity εξαγοράζει την Weta Digital για την μετάβαση στο metaverse

*
Η Unity Technologies, η εταιρεία πίσω από την Unity Engine, ανακοίνωσε την πρόθεσή της να εξαγοράσει την Weta Digital. Η εταιρεία αυτή, για όσους δεν γνωρίζουν, ασχολείται με τα οπτικά εφέ από το 1993 και ένας εκ των ιδρυτών της είναι ο Peter Jackson. Η ομάδα της έχει εργαστεί σε ταινίες όπως τα The Lord of the Rings: Fellowship of the Ring, Avatar και Black Widow και το deal θα φτάσει συνολικά τα 1.625 δισ. δολάρια. Η Unity θα αποκτήσει με αυτόν τον τρόπο την τεχνολογία, την τεχνογνωσία, τους ανθρώπους και τα εργαλεία της Weta, με το βλέμμα στο metaverse και τα όσα θα έρθουν εκεί στο μέλλον. To κομμάτι των VFX και animation της Weta θα δημιουργήσει μια άλλη ομάδα με την ονομασία WetaFX και στην οποία ο Peter Jackson θα συνεχίσει να έχει την πλειοψηφία των μετοχών. Το deal αναμένεται να κλείσει μέχρι τα τέλη της χρονιάς, αφού πάρει και τις σχετικές εγκρίσεις από τις αρμόδιες αρχές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*