Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve διαψεύδει το τέλος του κύκλου ζωής των Steam Machines

*
H Valve υποστηρίζει ότι η αφαίρεση των Steam Machines από την αρχική σελίδα του Steam Store, δεν είναι κάτι περισσότερο από μια υπόθεση ρουτίνας που αφορά την εκκαθάριση των διαδικασιών πλοήγησης και δε σχετίζεται με τα μελλοντικά πλάνα της εταιρείας για τα Steam Machines και το SteamOS. Σύμφωνα με τον Pierre-Loup Griffais της Valve, ναι μεν η ζήτηση για τα Steam Machines δεν χτυπάει ταβάνι, όμως η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται προς την κατεύθυνση να καταστίσει τα λειτουργικά συστήματα Linux έναν ιδανικό προορισμό για παιχνίδια και εφαρμογές. Συμπλήρωσε ότι η εταιρεία επεξεργάζεται συνεχώς το feedback που λαβαίνει από τη αγορά και προσπαθεί να ξεπεράσει τα όποια προβλήματα. Για τη Valve το πιο σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας είναι να γίνει το Vulkan ένα ανταγωνιστικό, ευρέως διαδεδομένο graphics API, που έχει την καλύτερη υποστήριξη σε όλες τις πλατφόρμες Linux. Για όσους δεν το γνωρίζουν το Vulkan is an open-source 3D graphics API, που προσπαθεί να ανταγωνιστεί τα OpenGL και DirectX, που βρίσκονται στις πρώτες προτιμήσεις των μεγάλων developers. Τέλος, ο Griffais ανακοίνωσε ότι όχι μόνο είναι ζωντανό το SteamOS, αλλά η Valve προετοιμάζει και άλλα πράγματα που βασίζονται στο Linux και θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*