Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Valve διόρθωσε το drifting του Steam Deck

*
H Valve κυκλοφόρησε ένα fix για τη διόρθωση του drifting στο Steam Deck. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή του Valve UX, Lawrence Yang το πρόβλημα προκλήθηκε λόγω ενός σφάλματος του λογισμικού της κοσνόλας και ήταν το αποτέλεσμα ενός πρόσφατου firmware update. Όμως η εταιρεία μπόρεσε να διορθώσει άμεσα το πρόβλημα και καλεί όλους τους κατόχους της φορητής κονσόλας να κάνουν update το σύστημά τους.

Το Steam Deck δεν είναι η μόνη κονσόλα του έχει "χτυπηθεί" από το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το Nintendo Switch είναι γνωστό για το drifting που παρουσιάζουν τα χειριστήριά του και το θέμα συνεχίζεται για πολλούς κατόχους.


Ακόμα, ο Young επιβεβαίωσε ότι από τον επόμενο μήνα θα επιταχυνθούν οι ρυθμοί παραγωγής του Steam Deck, κατά δεκάδες χιλιάδες συστήματα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*