Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Victrix λανσάρισε το Fight Stick Pro FS

*
Μετά από αρκετούς μήνες διαφήμισης και παρουσίασης σε τουρνουά και events, η Victrix λανσάρισε το Fight Stick Pro FS. Το conroller έρχεται με αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, που επανακαθορίζουν την έννοια των arcade sticks, πάντα βέβαια με την ανάλογη τιμή. Πιο συγκεκριμένα, στα $349,99, το Fight Stick Pro FS είναι το πιο ακριβό του είδους του στην αγορά, με τις περισσότερες αντίστοιχες προτάσεις από εταιρείες όπως οι Razer, Hori και Qanba να κοστίζουν γύρω στα $200. Όσον αφορά τα στοιχεία που το καθιστούν μοναδικό, ένα από αυτά είναι ο ταχύτερος χρόνος απόκρισης σε σχέση με τα υπόλοιπα sticks. Επιπλέον, ο αλουμινένιος σκελετός του, με καμπλυλωτές ακμές, το κάθιστούν ιδανικό για τουρνουά και μεγάλης διάρκειας play sessions. Επιπλέον η συσκευή έρχεται με διακόπτες και πλήκτρα Sanwa Denshi. Για να διευκολύνονται περισσότερο όσοι το κρατάνε αρκετή ώρα, υπάρχουν ειδικές λαβές στο κάτω μέρος του. Στο σημείο αυτό αξίζει να προσθέσουμε ότι αρκετά από τα βασικά κομμάτια του είναι αποσπώμενα, γεγονός που κάνει πιο εύκολη τη μεταφορά, μειώνοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο ζημιάς. Όσοι ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν, δεν έχουν παρά να κάνουν μια βόλτα στην ιστοσελίδα της Victrix.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*