Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Vivo ανακοίνωσε τη σειρά smartphones X50

*
Η Vivo ανακοίωσε τη σειρά smartphones X50, που αποτελούν τις πρώτες να ναυαρχίδες της για το 2020. Βασικό χαρακτηριστικό των νέων συσκευών είναι το σύστημα σταθεροποίηση της κάμερας, το οποίο η εταιρεία υποστηρίζει πως είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην αγορά.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, το high-end X50 Pro+ θα χρησιμοποιεί τον νέο αισθητήρα 50-megapixel 1/1.3-inch ISOCELL GN1 της Samsung για τη βασική του κάμερα. Επιπλέον, τόσο το X50 Pro+ όσο και το X50 Pro θα είναι εφοδιασμένα με periscope telephoto cameras.


Αν και ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το X50 Pro+ έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 865 αλλά και το X55 5G modem. Η οθόνη υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 120Hz και HDR10+. Η Vivo υποστηρίζει πως το απλό X50 είναι το λεπτότερο 5G smartphone, με πάχος 7,49mm κάτι που παραπέμπει σε συσκευή που θα έχει στο εσωτερικό της επεξεργαστή Snapdragon 765.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες όπως η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς X50.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*