Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Vivo κυκλοφόρησε το Z1

*
Η Vivo παρουσίασε, αλλά και κυκλοφόρησε αμέσως στην αγορά της Κίνας, το καινούργιο smartphone Z1. Το Vivo Z1 έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τα μοντέλα V9 και Χ21 της εταιρείας, με 19:9 LCD οθόνη 6,26'' (2280x1080 pixels), chipset Snapdragon 660 και 4GB μνήμης Ram. Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο κάμερες στα 13MP και 2MP, ενώ στο μπροστινό μια κάμερα των 24MP. Το κινητό διαθέτει δύο υποδοχές για κάρτες SIM, ενώ η μια εξυπηρετεί και σαν υποδοχή κάρτας μνήμης microSD. Επιπλέον, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.260mAh, υπάρχει σένσορας δακτυλικών αποτυπωμάτων και το λειτουργικό του σύστημα είναι το Funtouch OS 4.0 βασισμένο στο Android 8.1. Το Vivo Z1 είναι διαθέσιμο σε μαύρο, μπλε ή κόκκινο χρώμα με τιμή CNY 1.799 (€240).

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*