Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi αποκάλυψε το Mi 11, το πρώτο smartphone με Snapdragon 888

*
Το νέο Xiaomi Mi 11 αποκαλύφθηκε πλήρως και είναι το πρώτο smartphone με τον επεξεργαστή Snapdragon 888. Το κινητό έρχεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις (ως προς τη μνήμη του) για τους καταναλωτές. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να αγοράσει το Mi 11 με μνήμη RAM 8GB με χωρητικότητα 128GB (στα 500€), 8GB RAM και χωρητικότητα 256GB (στα 535€) ή 12GB RAM και χωρητικότητα 256GB (στα 585€). Καμία όμως από αυτές τις εκδόσεις δεν φέρει υποδοχή για κάρτα επέκτασης χώρου.

Η βασική κάμερα του νέου smartphone είναι 108MP με lens 7P και aperture f/1,85. Η δεύτερη είναι 13MP ultra-wide-angle με 123-degree FoV, ενώ η τρίτη κάμερα που βρίσκεται στο πλάι των άλλων δύο είναι 5MP macro lens. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής βρίσκουμε μια selfie cam 20MP, τοποθετημένη σε punch hole στο αριστερά πάνω μέρος της οθόνης.


Η οθόνη του είναι 6,81 ιντσών (Gorilla Glass Victus), AMOLED με ανάλυση QHD+ και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Είναι κυρτή στα πλαϊνά της σημεία και φέρει το νεότερο optical scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων της Goodix. Η εταιρεία ανέφερε μέσω ενός σχετικού δελτίου τύπου πως το scanner υποστηρίζει ανάλυση των καρδιακών παλμών του χρήστη.



Η μπαταρία του Xiaomi Mi 11 είναι μεγέθους 4.600mAh και υποστηρίζει γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 55W (50W ασύρματη, όπως και θα φορτίζει πλήρως μέσα σε 53 λεπτά). Η εταιρεία σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο της smartphone σε κουτί με φορτιστή, αλλά και σε κουτί δίχως φορτιστή για όσους έχουν ήδη έναν ή περισσότερους. Σε κάθε περίπτωση, η τιμή του δεν θα αλλάζει.

Το κινητό διαθέτει επίσης στερεοφωνικά ηχεία Harman Kardon-tuned, βελτιωμένες ικανότητες για το Night Mode, διπλή συνδεσιμότητα 5G, υποστήριξη Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 και NFC. Οι προ-παραγγελίες του έχουν ξεκινήσει ήδη και τα πρώτα κομμάτια αναμένεται να αποσταλούν την 1η Ιανουαρίου του 2021. Επίσης, διατίθεται σε 6 διαφορετικά χρώματα: Black, White, Blue, Khaki Vegan Leather, Purple Leather και Special Edition με αυτόγραφο του Lei Jun. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*