Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi ξεπέρασε σε πωλήσεις την Apple στο τρίτο τρίμηνο του 2020

*
Οι πωλήσεις smartphones για το τρίτο τετράμηνο του 2020 μαρτυρούν ότι η Xiaomi ξεπέρασε την Apple. Τουλάχιστον 44,4 εκατομμύρια συσκευές της κινεζικής εταιρείας έφτασαν στα χέρια των καταναλωτών (32,9 εκατομμύρια το ίδιο διάστημα το 2019), με την Apple να φτάνει τα 40,6 εκατομμύρια πουλημένα iPhones. Στην κορυφή παρέμεινε η Samsung με 80,8 εκατομμύρια συσκευές (κατέχοντας το 22% της αγοράς των smartphones), με τη Huawei να ακολουθεί με 51,8 εκατομμύρια συσκευές (65,8 εκατομμύρια το ίδιο διάστημα το 2019).

Σύμφωνα με την αναφορά της Gartner, οι πωλήσεις smartphones έδειξαν βελτίωση σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του έτους, οι οποίες είχαν μεγάλη πτώση σε αντιστοιχία με το 2019 λόγω κορονοϊού. Όσον αφορά στις πωλήσεις του τέταρτου τριμήνου του 2020, οι οποίες θα συμπεριλαμβάνουν και το iPhone 12 που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, αναμένεται να υπάρχει αλλαγή στην κατάταξη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*