Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi παρουσίασε και τα Xiaomi Mi Laptop Pro της στις 14 και 15 ίντσες

*
Η Xiaomi έκανε μια σειρά από παρουσιάσεις για τις νέες ναυαρχίδες της στην αγορά των smartphones, αλλά οι ανακοινώσεις συνεχίστηκαν και με τα Xiaomi Mi Laptop Pro της. Η εταιρεία αποκάλυψε δύο μοντέλα φορητών υπολογιστών στις 14 και 15 ίντσες. Το 15ρι έχει το Ε4 OLED panel, ίδιο με αυτό που έχουμε γνωρίσει στα smartphones της και με ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά όπως το DC dimming και τα 600 nits φωτεινότητας. Η ανάλυσή του φτάνει τα 3.5K, η πυκνότητα των pixels φτάνει στα 261 Ppi και η αναλογία πλευρών της οθόνης είναι 16:10. Στο εσωτερικό του βρίσκονται 11ης γενιάς επεξεργαστές της Intel (i5 ή i7) και η GeForce MX450 GPU με 2GB RAM. Η μπαταρία του υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 100W και από θύρες έχει ένα Thunderbolt 4 port και δύο USB-C. Στο πακέτο περιλαμβάνεται ένας αντάπτορας για περαιτέρω επέκταση σε αυτόν τον τομέα, προσθέτοντας στον υπολογιστή μια θύρα HDMI και μία USB-A. Η πώλησή του θα ξεκινήσει στις 2 Απριλίου και η τιμή του ξεκινάει από τα 845 δολάρια. Μια έκδοση με Ryzen 500H θα ακολουθήσει τον Μάιο.



Το 14ρι Xiaomi Mi Laptop Pro είναι ακόμη πιο λεπτό, έχει οθόνη LCD 120Hz με ανάλυση 2.5Κ και αναλογία πλευρών 16:10. Και εδώ έχουμε την ίδια GPU και τις ίδιες επιλογές επεξεργαστή. Η τιμή του ξεκινάει από τα 690 ευρώ και θα ξεκινήσει να πωλείται από την 1η Μαΐου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*