Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi παρουσίασε τη σειρά smartphones Mi 8

*
H Xiaomi ανακοίνωσε τη νέα ναυαρχίδα της στον τομέα των smartphones, το Mi 8, που είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με εγκοπή. Η OLED οθόνη του έχει μέγεθος 6,21'' και στην εγκοπή φιλοξενείται η 20 MP selfie camera. Στην καρδιά του χτυπάει ο επεξεργαστής Snapdragon 845 της Qualcomm και στο πίσω μέρος του υπάρχει διπλή camera ανάλυσης 12 MP. Επιπλέον, είναι το πρώτο τηλέφωνο με διπλής συχνότητας GPS, για μεγαλύτερη ακρίβεια στην αναγνώριση δεδομένων τοποθεσίας. Ένα ακόμα μοντέλο της ίδιας σειράς είναι το Mi 8 Explorer Edition, που διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και για πρώτη φορά σε τηλέφωνο, αυτός ανταποκρίνεται στην πίεση.

Επιπλέον, το Explorer Edition είναι το πρώτο Android smartphone με τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου 3D, παρόμοια με το Face ID του iPhone X. Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι το διαφανές πάνελ στο πίσω μέρος του. Η σειρά Mi 8 ολοκληρώνεται με το Mi 8 SE, που είναι μια πιο μικρή, πιο αργή και πιο φτηνή έκδοση του Mi 8. Πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο που χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 710 και η OLEDD οθόνη του έχει μέγεθος 5,88''. Λέγεται ότι ο 710 καταναλώνει 30% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τον προηγούμενης γενιάς 660 και έχει 20% μεγαλύτερη απόδοση. Αναμένουμε τις σχετικές ανακοινώσεις αναφορικά με τις τιμές και την ημερομηνία διάθεσης της σειράς Mi 8 στις ευρωπαϊκές αγορές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*