Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Xiaomi σπάει τα ρεκόρ φορτίζοντας πλήρως ένα smartphone σε μόλις 8 λεπτά (vid)

*
Η κινεζική εταιρεία Xiaomi τέσταρε τις ικανότητές της στη γρήγορη φόρτιση smartphones καταφέρνοντας να γεμίσει πλήρως μια μπαταρία 4.000mAh σε 8 λεπτά. Χρησιμοποιώντας τη δική της τεχνολογία Hyper Charge φόρτισε ένα τροποποιημένο Xiaomi M11 Pro φτάνοντας από το 0% στο 50% σε τρία λεπτά και 23 δευτερόλεπτα, ενώ έφτασε στο 100% σε λιγότερο από 5 επιπλέον λεπτά χάρη σε ενσύρματη φόρτιση 200W. Σε αντίστοιχη φόρτιση 120W έφτασε στο 50% μέσα σε 7 λεπτά και στο 100% σε 15 λεπτά.

Κινέζοι bloggers ανέλυσαν την επίδειξη της Xiaomi αναφέροντας πως χρησιμοποιήθηκε ένας φορτιστής GaN (ο οποίος πωλείται με την έκδοση των 80W) και ένας νέος ασύρματος dual-coil φορτιστής. Το προαναφερθέν τροποποιημένο smartphone χρησιμοποιεί μια μπαταρία γραφενίου 10C.

Σίγουρα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, όμως για την ώρα δε θα έπρεπε να διατηρούμε ελπίδες για ανάλογες δυνατότητες φόρτισης στο σπίτι μας. Όπως ήταν φυσικό η Xiaomi δεν αναφέρθηκε στην πιθανότητα μαζικής παραγωγής της τεχνολογίας Hyper Charge, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*