Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ZTE παρουσίασε το Grand X Max+

Η ΖΤΕ, εκτός από το Android tablet zPad, παρουσίασε στο πλαίσιο της CES 2015 το ZTE Grand X Max+, ένα νέο phablet με οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 720p, επεξεργαστή Snapdragon 400 στο1.2GHz, 2GB RAM, 16GB εσωτερική μνήμη (με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD), κάμερα 13ΜΡ, εμπρόσθια κάμερα 5ΜΡ και μπαταρία 3.200mAh, με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει LTE, Wi-Fi b/g/n και Bluetooth 4.0, ενώ έχει πάχος μόλις 7.87 χιλιοστά και βάρος 171.8 γραμμάρια.

Τέλος, όπως επιβεβαίωσε η κινεζική εταιρεία, το ZTE Grand X Max+ αναμένεται να διατεθεί στις ΗΠΑ μέσα στις επόμενες μέρες, με τιμή στα $200. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η τιμή και η ημερομηνία διάθεσης για τις υπόλοιπες αγορές του πλανήτη.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*