Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η αλυσίδα GAME αναλαμβάνει δράσεις για να αντιμετωπίσει τους scalpers του PS5

*
Η αλυσίδα GAME προχώρησε σε επίσημη τοποθέτηση για το θέμα της ομάδας scalpers που κατάφερε να της αποσπάσει 2000 κονσόλες PS5. Η εταιρεία, με δήλωσή της σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, σημείωσε πως θα επιτρέπει την πώληση μόλις 1 κομματιού ανά καταναλωτή και θα ελέγχει όλη τη διαδικασία για να βεβαιωθεί πως κανείς δεν θα παραλάβει παραπάνω. «Τo PS5 είναι προϊόν υψηλής ζήτησης και σίγουρα η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από το διαθέσιμο στοκ μας», τόνισε χαρακτηριστικά. Μένει πάντως να δούμε αν θα καταφέρει να αντιμετωπιστεί αυτό το πολύ ενοχλητικό φαινόμενο που οδηγεί κάποιους καταναλωτές να αγοράζουν -λόγω της επιθυμίας τους να την αποκτήσουν άμεσα- την κονσόλα σε πολύ υψηλότερη τιμή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*