Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η βελτιωμένη διαθεσιμότητα του PS5 φέρνει 30% λιγότερα χρήματα στους scalpers

*
H κατάσταση με το PS5 και την διαθεσιμότητά του αρχίζει να βελτιώνεται και φαίνεται πως ήδη οι scalpers αναφέρουν πως παίρνουν 30% λιγότερα χρήματα. Το StockX μοιράστηκε τα σχετικά δεδομένα με το Forbes, όπου και σημειώνεται πως παρότι η ζήτηση είναι αρκετά υψηλή ακόμη, η κατάσταση με την τιμή της κονσόλας έχει πέσει και έτσι πλέον δεν πωλείται στα εξωπραγματικά νούμερα που απαιτούνταν αρχικά. Το StockX ασχολείται με τη μεταπώληση κονσολών από το 2016 και έχει ήδη πουλήσει πάνω από 130.000 PS5 και ενώ αρχικά έδινε κονσόλες στην τιμή των 1000 δολαρίων, το ποσό αυτό έχει πέσει στα 715 δολάρια. Η τιμή αυτή αφορά την έκδοση της κονσόλας με το drive, ενώ το PS5 Digital ξεκίνησε από τα 1000 δολάρια και πωλείται πλέον κάτω από τα 700 δολάρια. Το πρόβλημα παραμένει πάντως για το Xbox Series X, με τις τιμές που το πουλούν οι scalpers να παραμένει πιο ψηλά σχετικά και κοντά στα 800 δολάρια. Οι αναλυτές εκτιμούν πως αυτό οφείλεται στις μικρότερες παρτίδες που καταφέρνει να ρίξει η Microsoft στην αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*