Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ιαπωνική αγορά θα αποκτήσει καλύτερο Nintendo Switch MEGA Drive Controller από τη Δύση

*
Με την ανακοίνωση της διάθεσης του Nintendo Switch MEGA Drive Controller για τα νέα παιχνίδια του Nintendo Switch Online, έγιναν και περαιτέρω ανακοινώσεις από την Nintendo. Όπως φαίνεται λοιπόν, η Αμερική και η Ευρώπη θα υποδεχτούν το χειριστήριο με τα τρία πλήκτρα που βρισκόταν στο πακέτο αγοράς με την κυκλοφορία του SEGA Mega Drive, ενώ στην Ιαπωνία θα προσφερθεί αυτό με τα 6 πλήκτρα που κυκλοφόρησε το 1993, ταυτόχρονα με το Street Fighter II: Special Champion Edition. Η διαφορά αυτή στις δύο αγορές δεν θα είναι σημαντική σε πρώτη φάση, αφού κανένα από τα 14 παιχνίδια λανσαρίσματος του MEGA Drive για το Nintendo Switch Online δεν θα υποστηρίζει τα 6 πλήκτρα (πέραν του Shinobi III που θα θέλει ειδικό cheat code). Ωστόσο, υπάρχουν πάνω από 60 games του συστήματος που ήταν προσαρμοσμένα σε αυτά τα δεδομένα και μένει να δούμε πως θα αντιμετωπιστούν από την Nintendo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*